VAN EEN IDEE TOT EEN
SUCCESVERHAAL

Koos Buis

Wie is Koos Buis
Koos Buis Keukens is de keukenspecialist van Den Helder en omstreken sinds 1985.Koos Buis veranderde de keukenwereld met zijn werkbladen met vlak inbouw spoelbakken in spaanplaten werkbladen. Wat grote fabrikanten dachten wat niet kon kreeg Koos voor elkaar. De gedachtegang is: “Je moet innoveren om iets voor elkaar te krijgen”.  Deze gedachtegang hebben de zoons van Koos heden ten dag nog steeds.

Koos Buis zocht naar een keukenmerk wat hierbij paste en vond Rotpunkt als partner. Tot op heden verkopen wij dat nog steeds met trots. Dat vele hem opvolgde bleek uit het feit dat Rotpunkt één van de grootste spelers is in Nederland op het gebied van keukens.

Sinds 2019 hebben de zonen ook het merk Bauformat opgenomen in de collectie. Na jaren lang zoeken heeft Koos Buis dit toegevoegd voor de veel eisende klant met speciale wensen.

Heeft u al een keuken en wilt u een nieuw blad? Geen probleem!
Heeft u een koelkast die vervangen moet worden? Geen probleem!


Ook de kleine klussen worden serieus genomen.

Koos Buis introduceerde, nu meer dan 30 jaar geleden, het totaalconcept. Namelijk van slopen tot perfecte oplevering en natuurlijk de service. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs waardoor u meer keuken heeft voor uw geld. Geen kortingen of valse beloftes, maar eerlijke prijzen en goed vakmanschap!

de koffie staat kLAAR!

Koos Buis Keukens is gevestigd aan de IJselmeerstraat 67 naast HTC tennispark en het uitvaartcentrum van Den Helder. Parkeren is geen probleem! Koos Buis keukens heeft voor zijn cliënten een eigen parkeerplaats.